.

Game ON! ajunge in Bucuresti la Romexpo pe 3 - 5 Noiembrie in pavilionul C1.


Este primul eveniment dedicat pasionatilor de gaming care pune accentul in primul rand pe jocuri, nu doar pe produse auxiliare! Astfel, vor exista zone dedicate fiecarui joc si nu fiecarei companii prezente la eveniment. Editia zero (Alpha) este organizata sub indrumarea Activision si Blizzard Entertainment, astfel ca jocurile disponibile vor fi cele din portofoliul acestora.
Desi se vor organiza mini-competitii aferente fiecarui joc, principalul obiectiv va fi interactiunea dintre participant si jocul sau preferat.


Game ON! este un eveniment de 3 zile unde oameni cu aceasi pasiune pentru jocurile prezente socializeaza! In acest sens, in cadrul evenimentului vor exista zone pentru poze, tatuaje tematice, boardgames, Cosplay, precum si o zona de relaxare unde poti urmari transmisia de la Blizzcon 2017!


Jocurile de pe PC-urile sau consolele de la Game ON! vor fi: Call of Duty WW2, Destiny 2, Overwatch, Heroes of the Storm, Diablo 3, Hearthstone, Starcraft Remastered, Guitar Hero Live si Crash Bandicoot, in timp ce World of Warcraft va fi prezent prin diverse zone tematice.

Care este programul?


Unde este Romexpo C1?

Game ON!

  • Romexpo C1
    Bulevardul Mărăști 65-67
    București 011465

 

Presa / Bloggeri / Vloggeri / Influenceri:

TBA

Cumpara Bilete acum...

Sponsori: